Karneval på Jyderup Erhvervsrettede Grundskole 1980

JEG Karneval
Festen startede ved 18.30 tiden. Flertallet var klædt ud i mange forskellige dragter.
Michael Strandberg bød velkommen og derefter begyndte spisningen, højtbelagt smørrebrød. Ved 19 tiden sang vi en sang og spiste færdigt. Herefter begyndte det udmærket orkester "Maybe" at spille op til dans. Mens de havde pauser blev der danset til Jøpe's bånd disco. Så blev der spillet op til ballondans hvor mange par deltog.
1. præmie; Kate og Rostoft. 2. præmie; Dorte og Standberg. 3. præmie; Hr. og fru Bach + Frank og Sveske og de fik alle hyacinter.
Senere var der appelsindans, 1. præmie Diana og Michael, 2. præmie; Ved ikke, 3. præmie; Hr. og fru Bach. De fik cigaretter. en halv time efter var der stoldans og der vandt Hanne L. Petersen og Jan Malmros. De fik lov til at synge en sang; Se den lille kattekilling. I løbet af aften var der forfriskninger bl.a. milk shake, the - kaffe, punch, ostemadder og wienerbrød. De bedste udklædte var 1. præmie; Jesper A, Karl J, 2. præmie; Jøpe, 3. præmie; Benita og Jette, som alle fik 30 kr.
Sørens kommentar; Godt arbejde af elevrådet, men det var for dårligt at ikke alle lærer og elever mødte op udklædt. Det var et meget godt orkester, men det var bare synd at det blev lavet til et koncert orkester.
Benita's kommentar; Jeg syntes at festen var meget god og underholdene. Det var en god ide med at få et orkester herop og spille. Det må gerne gentage sig. Jeg havde ikke regnet med at så mange ville komme udklædt og især ikke lærerne.
Ved 1 tiden ebbede det hele lige så stille ud og oprydningen begyndte. Langt de fleste havde moret sig.
Fuss & Claus


Kilde:
Jyderup Erhvervsrettede Grundskoles skoleblad Krudtuglen nr. 5 årgang 1, side 3

Sidst opdateret 22. oktober 2014

©Jyderup Realskole