Kim Kühn Sørensen
Kim Kühn Sørensen ses på Jyderup Realskole 8. klasse 1972-733
9. kl. 1973/744
og han ses på klassebillede for 10. klasse (1974/75), blev bortvist fra skolen før afslutningen på 10. kl. juni 19753

Tirsdag den 2. oktober 1984 kl. 00.45, blev den 23 årige højgravide Irene Riedel myrdet i sin lejlighed i Kisumparken 119 i Brøndby Strand, af den 25 årige rocker Kim Kühn Sørensen.
Irene Riedel blev stukket utallige gange med en kniv overalt på kroppen, inden hun brutalt blev henrettet med et nakkeskud fra et automatgevær. 4 politibiler med 8 bevæbnede betjente var under udrykning på vej til kvindens bopæl, i et forsøg på at redde hendes liv, men forgæves. Da politiet ankom til stedet, sigtede den 25 årige rocker med sin pistol imod betjentene, som sekunder senere affyrede flere skud mod Kim Kühn Sørensen. Han blev ramt i brystkassen samtidig med, at han skød sig selv i tindingen.
Det viste sig, at Kim Kühn Sørensen var forelsket i Irene Riedel’s kæreste, men han havde ikke gengældt kærlighedserklæringen, der kostede Irene Riedel og hendes ufødte barn livet1
Avisforside 1984

Henrik Høj Petersen Tjah - besøgte "Smarte" trofast gennem 6-7 år, mens han afsonede i Vridsløselille og havde altid personlig kontakt til ham (i øvrigt sammen med Lennart) når Smarte var på ledsaget udgang i slutningen af afsoningen! Han havde sgu bare FOR mange dæmoner at tampes med deraf den uhyggelige afslutning. Når VI var sammen havde vi det superfedt & herligt - og fuldstændig uden konflikter eller pusten sig op!
Tragisk endeligt for alle parter....... Berørt Russer2

Kilder:
Kilde 1: Drabssager i danmark 1984
Kilde 2: Henrik Høj Petersen
Kilde 3: Klassebillede samt udtalelser fra andre elever
Kilde 4: Jyderup Realskoles skoleblad Frikvarter juni 1974, side 22

Billede 1: 1984 Ekstra_Bladet_-_onsdag_den_3__oktober_1984
Billede 2: Ukendt, men fra Drabssager i danmark 1984

2017 ca. 10 oktober udkommer bog fra forlaget Gyldendal om rockergruppen Bullshit. Skrevet af journalisterne Janus Køster-Rasmussen og Camilla Stockmann
Sidst opdateret 25- oktober 2017