1958 Aprilsnarrene

Under instruktion af lærer Erik Kyhnæb er elever fra de ældste klasser på Jyderup Realskole for tiden ved at indøve den udødelige komedie "Aprilsnarrene", der vil blive opført ved skolefesterne på hotel Skarridsø førstkommende lørdag og søndag Eleverne er gået fuldt og helt ind for opgaverne, og ikke mindst er "Hans og Trines" roller i de bedste hænder, men for øvrigt er rollebesætningen i orden over hele linjen. Dragterne er også modtaget og prøvet under den sædvanlige jubel. Der plejer at være fyldt til sidste plads ved de årlige skolekomedier, og det vil sikkert også blive tilfældet i år. Begge aftener sluttes festen med dans for "store og små". Billetter kan bestilles ved henvendelse til skolen. Overskuddet går til skolens rejsefond1
Annonce

Under instruktion af lærer Erik Kyhnæb er elever fra de ældste klasser på Jyderup Realskole for tiden ved at indøve den udødelige komedie "Aprilsnarrene", der vil blive opført ved skolefesterne på hotel Skarridsø førstkommende lørdag og søndag Elverne er gået fuldt og helt ind for opgaverne, og ikke mindst er "Hans og Trines" roller i de bedste hænder, men for øvrigt er rollebesætningen i orden over hele linjen. Dragterne er også modtaget og prøvet under den sædvanlige jubel. Der plejer at være fyldt til sidste plads ved de årlige skolekomedier, og det vil sikkert også blive tilfældet i år. Begge aftener sluttes festen med dans for "store og små". Billetter kan bestilles ved henvendelse til skolen. Overskuddet går til skolens rejsefond.
Aprilsnarrene "Aprilsnarrene" i festlig skolekomedie Succes for Realskolens amatører
Jyderup Realskole holdt lørdag og søndag den årlige skolekomedie med efterfølgende bal på hotel Skarridsø. Begge aftener var der fuldt hus. Skolebestyrer Valdemar Hansen bød velkommen begge aftener, og så gik tæppet for Johanne Louise Heibergs velkendt komedie "Aprilsnarrene" Elever fra Realskolens ældste klasser spillede de klassiske roller med stor indlevelse og et humør, der fik det hele til at forløbe netop så festligt og fornøjeligt, som det skal.
Hans og Trine gav bolden op til løjerne, og i øvrigt ydede samtlige medspillere en virkelig indsats for en succes - og det blev det. Bifaldet var stort og hjerteligt og absolut fortjent, og der var fremkaldelser af samtlige aktører. Efter tæppefald blev salen ryddet, og der spilledes op til skolemarch, ligeledes begge aftener. Dette festlige optrin gav ekstra kolorit, og så dansedes der med liv og lyst til tonerne af Lis Francks orkester2Kilder:
Kilde 1: Kalundborg Folkeblad 27. nov. 1958, side 3+7;"Aprilsnarrene" som skolekomedie hos Realskolens elever.
Kilde 2: Kalundborg Folkeblad 1. dec. 1958, side 3; "Aprilsnarrene" i festlig skolekomedie

Sidst rettet 19. april 2015
©Jyderup Realskole