Jyderup Realskoles 120 års jubilæum
Se foto fra dagen Gensynsfesten 2014
Det fejrede vi på Søbæksgården den 30 august 2014 under stille og rolige former.
Gaven til Jyderup Realsskole er det fællesskab der stadig eksister blandt skolens elever, lærere m.fl. og denne hjemmeside.
Normalt ved jubilæer gengives skolens historie - i år kunne vi så henvise til denne internetside http://jyderuprealskole.dk
I 1975 var 25 års jubilarerne på besøg på Realskolen og der blev af alle de tidligere elever udtryk en skuffelse; at de interessante gamle skolebilleder var fjernet og navnlig billederne af de gamle lærere. Det store ønske er, at de må blive hængt op igen og fortsat høre med til skolens historie, værdier som gamle elever kan fryde sig over ved gensyn.
Det opfyldt nu: Fotoalbum for lærere m.fl.

Som alle ved lukkede skolen i 1982, herefter har vi været uden lokaler og ikke rigtigt holdt nogle fælles fester for alle, før vi i 2006 genfandt hinanden på internettet, hvor Kim Læbel Olsen havde oprettet en side for Jyderup Realskole.
Denne ene facebook side har nu udviklet sig til adskillige; Foreningen Jyderup Realskole (overordnet), Tidligere elever på Jyderup Realskole (for alle både dagskoleelever og kostskoleelever), herefter er der sider for de forskellige bosteder f.eks. Kollegiet, Stedinghus, Birkegården - yderligere har vi sider for vores fester (dem gemmer vi i grupper, således kan vi gemme billeder fra festerne)

Den første fælles fest for alle blev holdt i 2008 - til stor glæde for de over 100 gæster der kom, siden har antallet af gæster dog været noget lavere, men glæden over gensynet lige stort.
Stor tak til alle der deltager i vores fælles fester - dog en speciel tak til Erik og Annette Filthuth for lån af lokaler (Erhvervsskolen og Søbæksgården)
Noter:
JEG afholdte julehygge dec. 2014 i København


Sidst rettet 12. december 2014
©Jyderup Realskole