Go' på Kollegiet

1971
Så åbnede diskotek- og ungdomsklubben på Jyderup Realskole Kollegium. Klubben har til huse i Kollegiets fællesfløj, bag den store spisesal. Udstyret med et kraftigt stereoanlæg og hyggeindrettet af eleverne selv, er her virkelig skabt et samlingspunkt for skolens elever - og understreger forstander Peter Hehnel, for de af byens unge, der måtte være interesserede. Alle er velkommen.
Eleverne har for en stor dels vedkommende selv indrettet klublokalet. Selv lavet møbler, malet, sænket loftet og syet knude-batik betrækkene, der ligger om bænkenes hynder. Klubbens stereo anlæg er skænket af Kollegiet og det er meningen at eleverne selv fuldstændig skal betjene det kostbare anlæg, der foruden forstærker og grammofon, også er udstyret med båndoptager og FM-tuner.
Klubben har fast åbningsaften når eleverne syntes det, hvilket sikkert i realiteten vil betyde, at der bliver åbent hver aften. Gulvet er i midten forstærket parket - til dansegulv. Og for at få den rigtige diskoteksstemning frem belyses dette af farveprojektører.
Go på Jyderup Realskoles Kollegium
Festlig indvielse
Den nye ungdomsklub blev indviet med maner. De største elever fyldte hurtigt klubben og der blev over bardisken udskænket jolly cola i store mængder. Det var depotindehaver B. Windeløv, Jyderup der i dagens anledning havde skænket forfriskninger til børnene, ligesom han havde foræret diskoteket 10 jolly LP plader. I indvielsen deltog også forstander Peter Hehnel, samt lærerne John Larsen, og Freddy Harthimmer, som har det daglige opsyn med klubben.

Go på Jyderup Realskoles Kollegium


Kilde:
Kalundborg Folkeblad 9. dec. 1971, side 6; “Go” i Realskolen
Se også Mibru (ungdomsklub på skolen 1969)

Sidst opdateret 13. februar 2015
©Jyderup Realskole